avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj taxa poluare masina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj taxa poluare masina

in luna februarie 2013 am introdus o cerere la judecatorie pentru restituirea taxei de poluare masina fiind pe numele meu achizitionata in timpul casniciei.

sotia a introdus intre timp cerere de divort in luna octombrie 2013 .

pana acum nu sa finalizat dosarul cu taxa de poluare unde prima istanta a admis cererea dar ANAF a facut recurs si cel mai probabil sentinta definitiva va fi in decembrie ori ianuarie.

Inca sotia mea spune ca acesti ban i se vor impartii din taxa de poluare.

daca ea a introdus divortul in octombrie 2013 are dreptul sa ceara jumatate din banii taxei de poluare desii pana acum nu este nimic definitiv in sentinta taxei ?
Daca nu va intelegeti, dansa are interes sa ceara partajul in instanta.
Daca numai astea le aveti de impartit sau si alte bunuri mobile, nu e necesar sa mergeti la notar, puteti face unul privat, cu martori.
Partajul il face cine e interesat; amandoi, la intelegere, ar fi ideal.
Banii ii dati, cum zicea colega, cu un inscris de mana in care ea recunoaste ca i-a primit si recunoaste ce reprezinta. Totusi, nu as face asta in timpul casatoriei decat daca v-ati despartit in fapt si sunteti de acord cu incetarea regimului de comunitate de bunuri. Ar fi indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este solutia? xmagx2001 xmagx2001 Eu impreuna cu sotul meu am luat anul trecut un imprumut si am construit o casa care momentan este la \"rosu\"(el este titularul si eu imputernicit) si din ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat?! ContSters271762 ContSters271762 In anul 2011 s-a pronuntat divortul, atunci nici unul dintre soti nu a cerut partaj. Sotia cu 2 copii s-a mutat din casa construita impreuna, si a lasat si ... (vezi toată discuția)
Partaj samsungspica samsungspica Sotia mea a parasit domiciliu conjugal luand cu ea toate resursele financiare . Am introdus divortul la notar de comun acord ,insa partajul bunurilor eu nu-l ... (vezi toată discuția)