avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Procedura OSIM - contestatie la decizia de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Procedura OSIM - contestatie la decizia de inregistrare a marcii

sunt in stadiu de contestatie la decizia de inregistrare a marcii .
pana la urmatorul termen presedintele comisiei de reexaminare a pus in vedere partilor sa depuna probele si concluziile prin serviciul registratura la o anumita data limita , astfel incat la termen sa putem discuta.

ok depun acte in dublu exemplar si pentru comunicare catre contestatoare , dar concluziile ? apararile ? nu le-as depune decat pentru comisia de reexaminare ,

este obligatoriu sa depun si concluziile in dublu exemplar ?

Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 17:03, 6 Noiembrie 2013
Buna seara, daca se discuta la urmatorul termen, tot ce depuneti trebuie sa fie in dublu exemplar, deoarece si partea adversa trebuie sa aiba un exemplar pe care sa discute.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Depunere acte contestatie avertisment scris emilpan emilpan Buna ziua! Ce acte (si taxe, etc.) sunt necesare la depunerea la registratura a unei contestatii pentru un avertisment scris? (vezi toată discuția)
Concluzii scrise, discutie procedurala calin_andrei calin_andrei Salut, vreau sa va intreb urmatoarea chestie: Am avut primul termen, debitoarea mi-a depus intampinare, eu am depus o expertiza contabila simpla ... (vezi toată discuția)