Buna dimineata, as ramane indatorat celor care imi pot oferi niste lamuriri referitor la urmatoarea problema: ieri am primit acasa o citatie sa ma prezint la politie in calitate de faptuitor ca urmare a unei plangeri cnadnr. Pe citatie scrie biroul de investigare a fraudelor. Declar ca nu am absolut cea mai mica idee despre ce ar putea insemna toata treaba asta. Va multumesc anticipat.
Ok. Pe citatie se afla numele si functia unui organ si nr. de telefon. Sunati, va prezentati, cereti cu domnul(doamna) si invocati dorinta dvs de colaborare si sa va spuna in mare despre ce este vorba caci doriti sa aduceti eventual si acte sau orice altceva ce ar fi de folos in cadrul cercetarii. De cele mai multe ori organul raspunde afirmativ si poate aflati despre ce este vorba ca sa nu mai stati in stres. Sunati acum, sa gasiti organul la birou fiind dimineata.
Pe citatie nu este trecuta nicio persoana de contact, am fost la sediul politiei aseara sa intreb daca stiu ceva despre aceasta citatie ai au zis ca nu stiu nimic. Pe citatie este trecuta doar sectia la care trebuie sa ma prezint, camera si ora.
Dosar penal
matzu
Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)