Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

neagoe82 
	    	Utilizator

neagoe82 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

certificatul de nastere nu l-am transcris , cum trebuie sa procedez?
~ final discuție ~
 Mariusoo	                   

eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)
	                    Mariusoo	                   

eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)

madalina883	                   

buna ziua eu ma numesc madalina si am 24 de ani stau impreuna cu un baiat albanez de 4 ani.
anul acesta in martie am nascut un baiatel,care acuma are 3 ... (vezi toată discuția)
	                    madalina883	                   

buna ziua eu ma numesc madalina si am 24 de ani stau impreuna cu un baiat albanez de 4 ani.
anul acesta in martie am nascut un baiatel,care acuma are 3 ... (vezi toată discuția)

mimi7736	                   

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca pot face in tara cetatenie romana copiilor mei ,care au cetatenie italiana,fiind nascuti in Italia ,cu tata italian.
Si ce ... (vezi toată discuția)
	                    mimi7736	                   

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca pot face in tara cetatenie romana copiilor mei ,care au cetatenie italiana,fiind nascuti in Italia ,cu tata italian.
Si ce ... (vezi toată discuția)