In urma cu cativa ani bunicul meu a girat casa pentru un credit. In timp, nu s-a mai reusit sa se plateasca ratele si s-a sfarsit prin pierderea casei. De ceva luni incoace, primeste scrisori din partea bancii la care s-a facut creditul, cum ca ar avea de platit o suma de bani, iar in cazul in care nu plateste i se va pune sechestru pe pensie, bunuri imobile si mobile. Intrebarea mea este: Odata ce si-a pierdut casa, de ce mai este nevoie sa i se puna sechestru pe pensie? Precizez ca girarea s-a facut pentru un magazin, iar toti girantii implicati au pierdut ceea ce au girat si magazinul a fost vandut. Pensia bunicului meu trece putin peste minim.
Daca se poate sa imi oferiti un raspuns...
Multumesc anticipat!
Ok, inteleg asta. Dar avand in vedere ca i s-a luat totul, nu mai are nimic, abia se descurca cu o pensie de 400 de lei, nu se poate ataca mai departe aceasta decizie? Mi se pare absurd, chiar nu are de unde sa dea 1/3 avand in vedere ca trebuie sa isi plateasca cheltuieli si trebuie sa mai si manance, normal nu?
Executare silita
rrod
am aflat ieri(25feb2010)ca fiul meu este dator la o banca si a primit o scrisorica prin care este anuntat ca se va incepe ex.silita dac nu va platii datoria! ... (vezi toată discuția)