avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nu recunoaste factura emisa-stampilata si semnata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nu recunoaste factura emisa-stampilata si semnata

Buna ziua,

Lucrez la o firma de distributie uleiuri. Am dat de o problema zilele acestea si vreau un ajutor.
AM livrat si facturat marfa unei firme acum 1 luna de zile, factura a fost stampilata si semnata de catre acesta...acum dupa ce firma unde lucrez a sunat la firma lor, acestia de la firma sustin ca nu au aceea factura si ca nu au primit aceea marfa, desi noi avem factura stampilata si smenata de primire.Precizez ca nu avem contract de prestari servicii semnat cu acestia - factura a fost emisa cu termen de plata de 30 zile...Ce sa fac ? cum procedez? ce poate sa mi se intample mie?
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 23:34, 25 Noiembrie 2013
Cred ca nu e totul pierdut, dar trebuie sa fiti ajutat de departamentul contabilitate de la dvs., in sensul ca vor trebui facute niste hartii oficiale. De exemplu, eu i-as atentiona in scris , catre conducerea firmei, cu copie clara dupa factura dvs., unde se vede semnatura angajatului si stampila firmei, ca in data de .... s-a primit marfa corespunzator facturii, etc......si ca rugati sa va raspunda in scris, in termen de ... zile cand vor face plata. In caz contrar, ii veti actiona in instanta, bineinteles, respectand procedura medierii. Mai mult, sunt sigura ca marfa lasata de dvs. a intrat in gestiunea firmei pe baza de NIR, deci daca i-ati ameninta ca trimiteti un control de la Garda sa verifice documentele din ziua respectiva, probabil ar gasi NIR-urile si nu cred ca le-ar conveni asta...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadere valoare stoc danyalytus danyalytus Buna ziua, Am o intreprindere individuala in domeniul comert cu amanuntul. Vreau sa fac lichidare de stoc si sa vand marfa la pret redus, mai mic decat cel ... (vezi toată discuția)
Incasari la export DanAnghelescu DanAnghelescu Se poate ca o firma din Polonia sa plateasca unei firme din Romania in lei fara TVA? (vezi toată discuția)
Nu recunoaste factura si marfa .... ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua, Lucrez la o firma de distributie, pe data de 12.10.2013 am livrat catre firma x marfa + factura la termen de 30 zile. Firma x a semnat si ... (vezi toată discuția)