valik00 a scris:
Totodata nu cred ca cei sapte ani de-acasa tine de joaca copiilor sau de a striga unul la altul.Daca imi spune-ti ca ,in copilarie,nu a-ti strigat la nimeni in ureche,sau sa fi primit o palma peste ureche,sau o minge tot in ureche.....inseamna ca ori nu a-ti fost copil...ori a-ti crescut singur in padure.....ori cine stie ce sfant va-ti nascut
Va rog sa ramanem in sfera problemei dv., nu discutam de intelegere din partea userilor, ci de atitudinea dv. fata de un eveniment produs de copilul dv. in spatiul scolar.
Si apropo,eu am cerut sfaturi persoanelor competente in sistem juridic,avocati,notari,etc....nicidecum profesori
Oricine poate raspunde, cu conditia sa se refere la subiect. Oricum, competenta se cauta la avocatul platit de dv., caruia ii puteti solicita ce sfat doriti.
.
Si inca ceva,asta ca o paranteza,in ziua de azi cine are obrazul sa intre in asemenea situatii.....o face pt. bani,clar.
Nu, nu o face pentru bani. Ramane sa ne spuneti ca lucrurile au stat invers, copilul dv. nu a facut nimic.
Copilul in ziua de azi,la 4 zile de la incident,....nu are absolut nimica....verificat.
Multumesc tuturor pt. sfaturile date,o seara placuta.
Aceasta e o situatie nemaipomenit de buna! Zic sa fiti multumit/multumita ca e asa, altfel chiar putea sa fie rau pentru copilul dv.
Clar ca ori nu aveti copil....ori nu a atins varsta necesara ca sa va dati seama ca si parinte ca in multe probleme pe care le face nu tine absolut deloc de cei 7 ani de-acasa!Copilul este copil pana la urma!
Totul tine de cei 7 ani de acasa, inclusiv felul in care se apara.
Daca s-au epuizat argumentele, va propun sa inchidem discutia aici.