Pe terenul unei societati comerciale se afla 2 constructii apartinand altor firme.
Proprietara terenului este o intreprindere transformata in societate comerciala conform Legii 15/1990.
Pe terenul asupra caruia are certificat de atestare a dreptului de proprietate se afla doua constructii vechi ( de dinainte de 1989 ) al caror proprietar nu este.
Constructiile au fost intabulate ca fiind ale societatii proprietare a terenului insa aceasta nu plateste impozite pentru ele. In schimb le foloseste din 1990 si pana astazi fara ca proprietarii constructiilor sa fi revendicat ceva.
Nu se cunosc proprietarii constructiilor. Ce este de facut ?
Proprietarul terenului vrea sa modernizeze cladirile si sa le inchirieze insa nu poate dovedi ca este proprietar al constructiilor.
Trebuie vazute actele, eu cred ca e deja proprietar si nu intelege ca e. Una e ca nu plateste la fisc, alta e dreptul de proprietate.
De unde reiese ca acele constructii nu sunt ale ei?
Acte proprietate
nedelcu81
buna ziua ,am si eu urmatoare problema trebuie sa facem succesiunea la o casa si un teren dar nu avem niciu act de prorietate pt ca bunici sotului meu au ... (vezi toată discuția)
Cu cine ma judec?
hanibal
X adjudeca la licitatie prin 2000 un teren cu constructii de la soc Y in lichidare. Adjudecarea s-a facut in urma unei licitatii tinute de lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare padure
mlliviu
Am achizitionat aprox. 4 ha teren, o casa si padure la munte. Proprietarul nu avea acte pe teren, si am deschis actiune judec. uzand de dreptul prin ... (vezi toată discuția)