avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl cu profil jurnalistic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl cu profil jurnalistic

buna ziua.
doresc sa editez un ziar bilingv, adica in limba romana si o alta limba. doresc sa ma interesez acum care sunt conditiile legii prin care pot sa deschid aceasta firma, sa editez ziarul iar apoi sa-l comercializez.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: clepsidra , utilizator 14:04, 15 Iunie 2005
iti multumesc inca o data. raspunsurile tale ne sunt de real folos, iar cu ultimul dintre ele cred ca am epuizat intrebarile si problemele pe care ni le puneam pana acum. de acum urmeaza sa urmam pasii descrisi de tine. apoi, de vor mai aparea si alte intrebari, le vom expune aici.

multumim mult, mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ziar/revista miha_xxx miha_xxx Cine ma poate ajuta cu ceva informatii legate de infiintarea unui ziar sau a unei reviste? (in sensul ca as vrea sa stiu ce autorizatii am nevoie si ce alte ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare publicatie(ziar) endcomp endcomp salut, as dori sa lansez o publicatie periodica(saptamanala). Am firma infiintata cu domeniu de activitate 2212 Editarea ziarelor , 2221 Tiparirea ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista online issn iulyfig iulyfig Buna ziua, As dori sa infiintez o revista online cu ISSN. Care este procedura de infiintare? Trebuie o editura? intreb acest lucru pt ca pe situl bibliotecii ... (vezi toată discuția)