avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit in totalitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit in totalitate

Buna ziua,
Am credit ipotecar chf,am probleme de sanatate cu copilul si am cerut la banca o solutie de asa natura in care sa nu raman restant,cei de la banca cer niste garantii din partea codebitorului.Eu nu sunt de acord cu asa ceva,asa ca ei nu vor sa imi faca nici o inlesnire de plata.
Ce se poate intampla dac eu nu mai platesc rata intreaga cateva luni ,in loc de 538 chf sa platesc 350 chf?
Multumesc ,astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 14:41, 26 Noiembrie 2013
Se poate intampla sa va declare, dupa 2-3 luni, imprumutul scadent si sa ceara executarea silita (asta, in cel mai rau caz).
Dar pentru noi cei care suntem victime ale acestor banci ce au acordat credite in chf fara sa ne avertizeze de riscul bine stiu de ei CINE NE APARA?CA VAD CA DE EXECUTAT SILIT IMEDIAT SE GASESTE CINEVA!!!
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
FFLORIN1976, utilizator
O ziceti de parca se ofera cineva sa va execute.. nu se ofera nimeni, creditorul e cel ce cere executarea dvs silita. Va rog sa nu scrieti cu majuscule, se poate interpreta ca va certati cu cei ce va raspund si contravine regulamentului de postare.
De ajutat va puteti ajuta singur, actionand in judecata, va puteti organiza sau adera la un proces.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Eu v-am spus ce se poate intampla, repet...in cel mai rau caz. Nu cred ca este de vina executorul, oricare ar fi acela, de faptul ca dvs. aveti restante la banca, de faptul ca ati semnat un contract cu banca, de faptul ca banca cere executarea...tot ce aveti de rezolvat, rezolvati cu banca, aveti la indemana contestatia la executare, din nou, impotriva bancii. Nici macar executorul nu poate ajunge la o intelegere cu dvs., de exemplu un angajament de plata, daca banca nu este de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit chf kusnyiralexandru kusnyiralexandru Buna ziua am avut un credit in CHF la Volksbank spun am avut deoarece am aflat ca banca a cesionat creditul firmei Rabon.Iata si povestea mea : in februarie ... (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni transformat in euro Ayra Ayra Buna ziua Si eu, ca multi altii, in 2007, (am cumparat un apartament imi trebuia o diferenta) am luat un credit de 20000 de CHF cu ipoteca si ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)