avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme credit CHF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme credit CHF

Buna ziua
am avut un credit in CHF la Volksbank spun am avut deoarece am aflat ca banca a cesionat creditul firmei Rabon.Iata si povestea mea : in februarie a.c. am aflat ca , creditul meu a fost declarat restant si ca banca a demarat procesul de executare silita impotriva mea. Am primit notificarea de la un anume executor judecatoresc prin care am aflat ca mi-au fost proprite conturile. Dupa indelungi discutii cu cei de la Volksbank am aflat ca singura solutie de a scapa de procesul de executare silita este aceea de a achita 10% din valoarea creditului restant dupa care voi semna un angajament de plata cu banca pe timp de 6 luni in care voi plati suma de 350 chf lunar ( aceasta era si suma de plata lunara a creditului ) dupa care vom reveni la discutii si vom vedea.... am achitat cei 10% am respectat si angajamentul de plata ( dupa achitarea celor 10% executorul mi-a deblocat conturile )si dupa ce au trecut cele 6 luni m-am dus la banca ptr a relua discutiile si ptr a vedea ce este de facut mai departe deoarece aceasta era intelegerea, dar cei de la Volksbank mi-au spus foarte rece in fata ca pe ei nu ii mai intereseaza creditul meu deoarece acesta a fost vandut firmei Rabon si ca voi fii contactat de aceasta firma in viitorul apropiat
M-am interesat pe unde am putut de aceasta firma , nu am aflat prea multe si de aceea am apelat la ajutorul dumneavoastra ptr un sfat , o idee orice ptr ca ma gandesc cu groaza la faptul ca ma trezesc cu executorul la usa si raman fara apartament.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:42, 24 Septembrie 2014
Nu exista nici o alta posibilitate sa contractati un alt credit si sa il platiti pe cel de la Volksbank?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit in totalitate FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua, Am credit ipotecar chf,am probleme de sanatate cu copilul si am cerut la banca o solutie de asa natura in care sa nu raman restant,cei de la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat balantamr balantamr Am facut un credit la Volksbank unde am girat cu apartamentul. Au aparut probleme, rate neachitate, etc, credit declarat scadent si dat spre executare silita. ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale cu ipoteca declarat scadent anticipat oana180282 oana180282 Buna ziua! Pe scurt problema mea consta in faptul ca am inregistrat 4 rate restante la un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca incheiat cu Banca ... (vezi toată discuția)