avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Step by step
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Step by step

buna ziua,este legal ? sa nu existe clasa traditionala ci doar step by step in mediul rural?daca elevii au parcurs 2 ani de step by step(neexistand alta clasa de traditional) ce pot face pentru a avea o clasa de traditional?
Cel mai recent răspuns: ContSters283808 , utilizator 07:29, 28 Noiembrie 2013
Este legal. Este forma de invatamant aprobata de Minister, ca alternativa la sistemul traditional.
Puteti transfera copilul la alta scoala.
asta ar insemna sa ne mutam din localitate....nu mi se pare normal .Mamele nu au nici un cuvant de spus?

Nu prea aveti. Totusi, Step... nu e rau, din anumite puncte de vedere, e preferabil sistemului traditional, asa cum traditionalul este de preferat oricarei alternative, evident, cu niste interventii pe un anumit nivel.
Parerea mea e ca este util, veti vedea ca va obisnuiti.
-aproape jumatate din clasa pleaca mai devreme cu microbuzul scolii,ei fiind din satele invecinate
-nu exista o sala de mese(avem 2 mese in hol,acolo unde alearga copiii din alte clase)
-daca nu ii aduci caserola cu mancare(pentru ca nu toti parintii au timp)atunci copilul traieste cu sandwichuri...si deja incep problemele de greutate...de sanatate....
cum poti sa te obisnuiesti cu asta ?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala si sanepidul: pot fi obligati elevii sa manance - si sa plateasca - la cantina scolii? JustMe1977 JustMe1977 Buna! Am o mare nelamurire, daca imipoate raspunde cineva multumesc anticipat! Scoala la care invata fiul meu e \"Step by step\", cu posibilitatea de servire a ... (vezi toată discuția)
Copil cu intarziere usoara, discriminare inscriere la scoala, ... nwave nwave Sunt parinte al unei fetite care are o intarziere de limbaj, in rest fiind dezvoltata normal, chiar afectuoasa, abilitati ok pentru un copil de ~7 ani (de ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera ascunsa la scoala - copil cu probleme tratat necorespunzator py-art py-art deficit de atentie si dislexie In anul 2012 -2013, copilul meu, in varsta de 9 ani a fost inscris la clasa I step by step. Precizez ca este al doilea an in ... (vezi toată discuția)