avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de casatorie incheiat in fata autoritatilor ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de casatorie incheiat in fata autoritatilor egiptene fara sa fie depus la ambasada

Buna ziua,

As dori sa stiu cum pot afla daca in urma unei casatorii incheiate cu un cetatean egiptean,actul de casatorie emis de autoritatile egiptene, insa nedepus la Ambasada Romaniei din Cairo este valabil?
Avand in vedere ca in urma acestui eveniment am fost nevoita sa intrerup orice contact cu acel cetatean egiptean , deci nu stiu unde sa ma adresez , cum sa procedez astfel incat sa imi clarific situatia civila.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmina0665 , utilizator 01:56, 10 Decembrie 2013
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean egiptean buna ziua. sunt casatorita cu un ... Nikol2020 Nikol2020 Divort de cetatean egiptean Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean egiptean iar casatoria este inregistrata si in Romania . Am reusit sa il conving sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie si divort cu un cetatean strain swarowski swarowski Buna ziua! Scriu aici in speranta ca voi gasi un raspuns din partea unor profesionisti.Povestioara este ca m-am casatorit legal pe teritoriul Egiptean cu un ... (vezi toată discuția)