avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru aIcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru aIcool la volan

Buna ziua, vin in atentia dvs cu urmatoarea problema, in data de 24.11.2013 sotul meu a fost oprit in trafic de un echipaj de politie ptr. verificare. La etilotest a iesit 0.48 alcool si a trebuit sa mearga la IML ptr. analize. In acea seara a baut 3 beri de 400 ml de la ora 12.30 pana la ora 3.00.

A fost sa isi plateasca analizele si cu chitanta s-a dus la pol. pe Udriste sa faca dovada platii iar cei de acolo i-au spus ca dosarul este la parchet si sa revina la ei dupa 3 saptamani.

Intrebarea mea este, de ce a ajuns dosarul la parchet nu trebuiau intai sa astepte rezultatele de la nalize si in funtie de ele sa vada unde se incadreaza?

Din experienta dvs. cat credeti ca o sa ii iasa la probele din sange(a dat doua probe)?

Care sunt pasii care trebuiesc parcursi, caci cei de la politie nu au avut bunavointa sa ne ajute si pe noi cu o infirmatie:(

In asteptarea rspunsului cu multumiri
Cel mai recent răspuns: stefyka , utilizator 16:01, 24 Iulie 2014
Din datele prezentate de dvs si conf.NCP se va dispune clasarea, nu mai conteaza calculul retroactiv.
Multumesc. Dosarul a fost trimis la prchet dupa ce a venit recalcularea.
Si de aceea ma intrebam ce ar putea sa insemne.
Sper sa aveti dreptate ca asteptarea ma ucide.Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,43 - consecinte Snoop88 Snoop88 Buna, am fost oprit de politia rutiera,in aerul mi sa aratat alcoolemie de 0,43 mg/l am dat si sange, inca astept rezultatul,am consumat aproape 7 beri, si ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)