avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Vanzare catre Grecia - factura omisa la inregistrare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Vanzare catre Grecia - factura omisa la inregistrare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie:
La un SRL, am facut o factura de vanzare piese catre colaboratorii din Grecia insa in contabilitate nu s-a inregistrat factura la momentul respectiv ( acum cateva luni)
Acum, am vazut greseala si nu stiu cum se procedeaza pentru a declara corect factura sa nu ajungem la penalizari sau amenzi....

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:17, 1 Decembrie 2013
O inregistrati in luna care inca nu este inchisa, si pentru care nu s-au depus inca raportarile.
In plus, trebuie si sa rectificati declaratia 390 aferenta lunii in care s-a facturat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura servicii intracomunitare SimonaCristea SimonaCristea Buna ziua! In urma cu doua zile am primit de la soferul nostru o factura cu prestari servicii de la o societate din Grecia la care nu a aplicat tva fiind ... (vezi toată discuția)
Transport de marfa romania-grecia denisadeniscomdivers denisadeniscomdivers Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca puteti si sa ma lamuriti in acelasi timp daca as mai putea rezolva cumva urmatoarea situatie. Anul trecut 2012, am ... (vezi toată discuția)
Rectificativa d390? jonny_6 jonny_6 Un sofer al firmei a fost plecat in delegatie externa aproximativ 3 luni iar la depunerea decontului are atasata o factura externa de achizitie piese auto ... (vezi toată discuția)