avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire de la sotie.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire de la sotie.

O sa incerc sa fiu cat mai succint si va rog sa nu ma judecati dupa forma intrebarii:
-sunt casatorit a 2 oara , din prima casatorie am o fata de 23 de ani , din a 2 casatorie nu avem copii si a doua sotie nu are nici un copil.
-actuala sotie mai are un frate si pe mama ei (tatal decedat) si nu a mai fost casatorita.
_actuala sotie are un apartament dobandit prin cumparare inainte de casatorie.
Din pacate , a doua sotie este f.bolnava si nu stiu cat va mai trai .
As dori sa stiu cine si in ce masura va mosteni apartamentul proprietate a ei
Va multumesc si va rog inca o data nu judecati dupa formularea intrebarii.
Va multumesc pt. raspuns dar ati inteles gresit .Pt a obtine banii pt tratament eu am de ales intre o vanzare reala catre un tert sau credite pe numele meu .Din acesta perspectiva trebuiau citite postarile mele anterioare.
Nu inteleg, ne intrebati cum sa ramana apartamentul pe care doriti sa-l vindeti fetei dv.? Ne-ati scris undeva de 2 variante?
Scuze, n-am observat.
Nu putem noi decide ce sa ramana si cui, daca faceti credit sau vindeti... asta e in afara sferei noastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - drepturile sotului supravietuitor Vasile75 Vasile75 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti o parere cu privire la o succesiune: Doi soti au trait impreuna 30 de ani si au facut avere (bunuri imobile si mobile) ... (vezi toată discuția)
Succesiune davidmirela davidmirela Succesiune Bună dimineața! Nepoțelei mele ea decedat ieri soțul S au căsătorit legal acum 1 an și 3 luni Înainte de căsătorie el și a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire al sotului supravietuitor nicole71 nicole71 Buna ziua! Fratele meu este divortat, are doi copii din casatorie, un apartament care nu a fost impartit cu fosta sotie, are o casa si un teren pe care le-a ... (vezi toată discuția)