vasile viorel a scris:
Imi pare rau ca am creeat atatea polemici.Am plecat de la lift si am ajuns la gaze.Daca dnii adriantot si marius cioca s-au plictisit sa dea raspunsuri sa nu o mai faca.Intrebarea mea a fost clara :-poate Comitetul Executiv sa i-a o astfel de hotarare sau numai Adunarea Generala?,dar mai bine nu-mi raspundeti ca am inteles.
Cu stima
Am raspuns altcuiva la problema cu gazele, asta-i viata pe forum. Pentru dv: numai adunarea generala poate hotara asupra exceptarii de la plata energiei electrice consumata de lifturi. Gasiti in Normele de aplicare a legii 230 :
Art. 35. -
Prin hotărâre a adunării generale, pot fi exceptate de la plata cheltuielilor aferente consumului de energie electrică pentru funcţionarea ascensorului/ascensoarelor persoanele care locuiesc în apartamente situate la subsol, demisol, parter, mezanin, precum şi la etajul 1 din clădirile fără mezanin.
Nu va suparati pe noi ? Puneti si alte intrebari si le vom rezolva impreuna cu dv. La unele interventii de aici trebuie sa avem si ceva simt al umorului si sa facem distinctie intre un raspuns serios si la obiect si unele pe langa subiect.