avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lnregistrarea unui CIM pe o perioada mai mare de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lnregistrarea unui CIM pe o perioada mai mare de 3 ani, in Revisal

Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie si nu gasesc rezolvare, de aceea va scriu cu rugamintea de a-mi raspunde: am in derulare un contract care se desfasoara pe o perioada de 4 ani si jumatate, iar CIM-urile sunt pe perioada determinata, evident. Cf. Codului Muncii, in Revisal nu pot sa inregistrez un CIM decat pe perioada de 3 ani. Tot cf. Codului Muncii, art. 83. lit. h), am dreptul, in cazul unui proiect, program, sa prelungesc CIM-ul initial cu perioada derularii acelui contract. Dar, am avut surpriza ca Revisalul sa ma anunte ca nu am voie sa depasesc perioada de 3 ani. Cf. legislatiei am voie sa fac act aditional, dar cum il inregistrez in Revisal, daca nu-mi permite?
Multumesc si astept neaparat un raspuns, va rog!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 6 Decembrie 2013
Durata maxima a unui astfel de contract este de 36 de luni . Dupa expirarea acestei perioade fie se incheie un nou cim pe durata determinata pe maxim 12 luni, fie un nou cim pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca incetare si inca un contract marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Imi spuneti si mie va rog frumos daca am un contract pe perioada determinata care are ca perioada :19.08.2011 - 19.08.2012,fac incetare contract ... (vezi toată discuția)
Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Contract determinat Elena Micu Elena Micu Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta,am un angajat incadrat pe asistent personal al persoanei cu handicap grav,are cim pe determinat din data de ... (vezi toată discuția)