avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca durata determinata

Buna ziua,

Sunt angajata de 1 luna si 1 sapt la o firma , am incheiat un ctr pe durata det de 1 luna si pana in acest moment nu am stabilit cond prelungirii ctr - mi s-a motivat ca este o per f aglomerata pt societate si nu au timp sa faca procedurile de evaluare in baza carora se decide daca se prelungeste per de proba sau nu....insa nu mi s-a spus in ce baza lucrez eu in acest moment, daca s-a facut sau nu o prelungire a ctr (fara semnatura mea) sau daca se poate incheia ulterior un ctr care sa cuprinda si per de pana la mom semnarii lui efective....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 7 Decembrie 2013
Actul aditional de prelungire a duratei c.i.m. se poate incheia in termen de 20 de zile lucratoare de la data expirarii primei perioade.

Art.17 C.mun.
..
(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract determinat- probleme jax jax Lucrez cu ctr determinat din data de 01 oct ( perioada 1 luna) -31 oct.. Am 3 intrebari : 1. pt prelungire cum se procedeaza atat cu actul aditional cat si ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim dianamuresan dianamuresan Buna ziua, 1.Va rog sa ma ajutati cu un rasp. In data de 16.10.2012 a expirat CIM pe care il aveam pe o perioada de 3 luni.Nu am primit de la HR nici un act ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi cu un răspuns: am un cim pe perioadă determinată care expiră la 30.09.2012. Prelungirea lui se va face cu ... (vezi toată discuția)