Sunt angajata de 1 luna si 1 sapt la o firma , am incheiat un ctr pe durata det de 1 luna si pana in acest moment nu am stabilit cond prelungirii ctr - mi s-a motivat ca este o per f aglomerata pt societate si nu au timp sa faca procedurile de evaluare in baza carora se decide daca se prelungeste per de proba sau nu....insa nu mi s-a spus in ce baza lucrez eu in acest moment, daca s-a facut sau nu o prelungire a ctr (fara semnatura mea) sau daca se poate incheia ulterior un ctr care sa cuprinda si per de pana la mom semnarii lui efective....
Actul aditional de prelungire a duratei c.i.m. se poate incheia in termen de 20 de zile lucratoare de la data expirarii primei perioade.
Art.17 C.mun.
..
(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege.
...