avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plângere pierdutã în fond ºi apel respins. Când ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plângere pierdutã în fond ºi apel respins. Când predau permisul?

Salutare,

Mi-a fost suspendat permisul in martie pentru depasire pe linie continua. Am facut contestatie, am pierdut pe fond, am facut apel. L-am pierdut si p'asta... Acum, cand trebuie sa le predau permisul baietilor de la rUTIERA? Trebuie sa astept acasa hotararea? Pot duce permisul de pe acum?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: NegoitaMircea , utilizator 01:28, 12 Decembrie 2013
Buna ziua,
Apropo de raspunsul de mai sus, as vrea sa va intreb ceva la care nimeni nu a reusit sa imi raspunda. Daca detinatorul permisului locuieste in Japonia sau in SUA sau in orice alta parte a lumii de unde e complicat sa ajungi in termen de 15 zile de la pronuntare... atunci ce se intampla?
Trimiteti permisul prin posta sau DHL. Astfel evitati alte complicatii.
Pai, cand va prinde, vi-l ia pentru 2 luni.
am propus celor de la politie sa il trimit cu DHL si au zis ca nu, doar personal...
Puteti trimite prin DHL permisul unei persoane din Romania, apoi acea persoana sa il depuna la Politie. Cunosc cazul unui navigator care a procedat in acest fel.
Ar trebui sa va interesati si la ambasada Romaniei daca ei pot prelua acest permis. Important este sa va incadrati in timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de predare a permisului de conducere david mihaela david mihaela Buna seara! Pe data de 09.06.2015 am pierdut procesul in care am contestat procesul verbal. Am fost la politie si mi s-a spus ca-mi trebuie decizia si sa dau ... (vezi toată discuția)
Predare permis suspendat in termen de 15 zile edward_eeu edward_eeu Mi-a fost suspendat permisul 30 de zile pentru depasire periculoasa. Am contestat in instanta. La prima infatisare, 01.04.2011, am renuntat la proces. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)