avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retinere din pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retinere din pensie

Buna ziua
Am si eu o nelamurire, soacra mea are o pensie de 570 lei, si i-a fost pusa proprire pe pensie deoarece este restanta la plata impozitului pe pamintul ce-l detine, am inteles si asta e dar a primit in aceasta luna din cei 570 doar 106 lei, e normal asa ceva, am inteles ca la proprire se ia cel mult 30 % dar nu 80.Multumesc astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 20:10, 11 Decembrie 2013
Nu este deloc normal acest lucru. Retinerile nu pot depasi jumatate din pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare poprire Marta Tot Marta Tot PMB a fost somata de catre BEJ sa achite o suma datorata persoanei X, dar a facut contestatie fara a suspenda, insa, executarea silita. Termen de judecata nu ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere Yoda112 Yoda112 Buna ziua ! Am o nelamurire: luna trecuta am platit toate penalitatile stranse la intretinere in decursul a 1 ani si jumatate , 570 lei la o suma de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de studiu la facultate anul i natalia66 natalia66 buna! am o nelamurire. in vara, mai exact iunie 2015 m-am inscris la universitatea 1 decembrie 1918 alba iulia. am platit prima transa in valoare de 475 de ... (vezi toată discuția)