avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul zile evenimente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul zile evenimente

Stiti cumva cum se calculeaza zilele libere acordate salariatilor cu ocazia casatoriei? (ZILE EVENIMENTE)
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 18:23, 7 Aprilie 2009
davideg a scris:

Daca sunt zile libere platite este ca si cum salariatul ar lucra.Concediul de odihna se calculeaza altfel.Nu cred ca e bine cum faceti.

Multumsc frumos! Si eu cred ca se calculeaza ca o zi normala de lucru.
Bun. De acord ca nu e corect sa se faca media ultimelor trei luni. Nu facem asta. Sunt platite ca o zi normala insa nu pot figura in stat sau in pontaj ca zile lucrate daca nu sunt lucrate.

TRebuie sa apara distinct sub o forma sau alta.
In pontaj poate sa apara ca zi libera, dar in stat nu poate sa apara ca zi de co.
delia.ionescu a scris:

Bun. De acord ca nu e corect sa se faca media ultimelor trei luni. Nu facem asta. Sunt platite ca o zi normala insa nu pot figura in stat sau in pontaj ca zile lucrate daca nu sunt lucrate.

Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2009
andad, utilizator
andad a scris:

delia.ionescu a scris:

Desigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere alonso_first_one alonso_first_one Este adevarat ca angajatorul trebuie sa ii dea zile libere unui angajat care face cununia civila?Mentionez ca eu voi face in septembrie cununia civila,insa ... (vezi toată discuția)
Zile libere 5 pt nastere copil liliua2008 liliua2008 BUNA ZIUA! SUNT VALABILE CELE 5 ZILE LIBERE PLATITE CONFORM CCM SI PENTRU BARBATI? multumesc!! (vezi toată discuția)
Zile speciale libere sergynyo sergynyo Buna ziua! Lucrez la firma X de aproape un an. In tot acest timp, m-am confruntat cu o problema, destul de importanta, si-anume “agenda” de zile ... (vezi toată discuția)