Am un dosar de divort la inceput,adica,ea a primit citatie sa faca intampinare la actiunea depusa de mine.Intre timp,noi am fost la mediere si ne-am inteles cu domiciliul copilului, la mine,cu programul parental etc.Eu am un prieten avocat. Intrebarea mea este, daca ne poate reprezenta pe amandoi si daca se poate depune acest acord acum sau trebuie sa asteptam etapele dosarului de divort pana la primul termen,adica,ea sa depuna(in termen de 25 de zile) intapinare la actiune si copie dupa acordul de la mediere si eu la fel in termen de 10 zile ?
ok,am inteles.Multumesc ptr.sfat. Vina imi apartine ptr. ca trebuia,probabil,sa ma informez mai bine cand am hotarat sa fac acest pas si nu trebuia sa am o totala incredere in oamenii care sunt pregatiti si platiti ptr. acest lucru.Am angajat un avocat,care nu a facut ce trebuia si m-a dus cu vorba 4 luni,apoi,am platit si am apelat la mediere,crezand ca reduc acele termene din instanta si acum... platesc notarul.,asta e!! Multumesc inca o data.
Pana la urma aveti un prieten avocat sau ati platit un avocat care nu si-a facut treaba? Prostia aia cu reprezentarea a doua parti cu interese contrare in instanta de unde vine? Am inteles, dv. ati fost de acord ca si sotia sa fie reprezentata de acelasi avocat, dar el stie asta? Ce-a spus?
Daca ati vazut ca avocatu;l a;a v-a dus cu vorba 4 luni, nu era normal sa mergeti la altul sa va invete ce si cum? Si altul si altul, ca la medic, pana gaseati remediul potrivit. Si sa cereti restituirea onorariului avocatului care nu a intreprins nimic?
Prima data am platit un avocat care nu si-a facut treaba,A doua oara am facut medierea cu ajutorul prietenului avocat,care a fost de acord sa o reprezinte si pe ea in instanta,crezand ca se va termina totul la primul termen dupa depunerea acordului de mediere(ea neputand sa-si angajeze avocat din motive financiare).Adevarul este,ca eu am crezut ca prin acel acord de mediere am rezolvat tot si urmeaza sa primim sentinta in instanta.Ulterior am aflat ca nu este chiar asa.Prostia se plateste...
Dom'le, lasati prietenul ala sa ve fie prieten, dar nu mai apelati la el ca avocat, ok?
Pana la urma nu inteleg, ati avut prim termen sau nu? Parca abia primise doamna citatia, acum nu mai e asa?
Puteti sa trageti aer in piept si sa luati lucrurile de la un cap sa ne spuneti, cronologic, care e situatia? Ca sa va pot ajuta, ca mi se pare ca ne pierdem in detalii contradictorii.
Divort
daniella28
buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)