avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea USL

Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea USL

[ link extern ] /

eu, unu', cred ca se va intampla asta ("ruperea" usl), chestie de zile.

e inceputul sfarsitului (disparitiei) fsn-ului lui iliescu. chiar daca pnl-u' se va folosi de pdl, ramura aia (ce-a mai ramas din ea) "necomunista", de isi zice "de dreapta":)) a fsn-ului...
Cel mai recent răspuns: allbike , utilizator 17:37, 1 Martie 2014
lee_vu, cu tot respectul, cred ca te inseli. Eu unul nu-l banuiesc pe Ponta de basism. Daca era basist, nu reducea tva-ul la paine, nu reintregea pensiile si salariile, nu le taia macaroana baietilor destepti de la Hidroelectrica, nu redeschidea niste spitale, etc

Iar legat de USL, cred si eu ca nu se va rupe, cel putin cat bacecu e la Cotroceni.
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2014
petricapetrisor, utilizator
Ponta: 2013 a fost un an foarte bun, vreau ca în 2014 să guvernăm și mai bine:slap:

[ link extern ]

adica dupa un "foarte bun" (2013) nu poate urma unu' (2014) decat... excelent, admirabil, minunat, excepțional, grozav...

vai de pacatele lui... ale lu' ponta.
aprilie 2013
Ponta, despre nominalizarea lui Kovesi:" Partenerii europeni aveau nevoie de o garanţie că USL nu a venit la putere să pună mâna pe DNA."

ianuarie 2014
surpraiz, surpraiz... ponta a venit la putere sa puna DNA mana pe el:slap:

Premierul Victor Ponta, vizat de două ANCHETE ale DNA:rofl:
[ link extern ]
Pe masura ce se apropie vremea judecatii, basescu e tot mai disperat, iar omul la disperare nu mai gandeste (vezi si reactia de aseara). Asa se explica si actiunile dna. Dar orice ai face, nu te poti opune trecerii timpului si momentului in care vei da socoteala pentru toate mizeriile facute.
nu e disperat, ca e imun. pana ce termina (sau chiar dupa, daca nu iese urmas g. maior, ala de la sri) ca 'presedinte', da ccr o decizie ca si fostii sunt tot imuni.
la o sesizare a pdl.

Alte discuții în legătură

Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)