comerciantu a scris:
.Legea actuala imi permite sau nu sa dau in judecata banca?
Probabil imi veti spune de ce nu am cerut mai mult de la asigurator? nu aveam cum atita timp cit asigurarea era valabila pina la refinantare ,ilegalitatea savirsita de asigurator ma adus in situatia sa fiu obligat sa refinantez si iata asa sa nascut un alt credit ,este creditul legal?tinind cont ca este urmarea celor descrise de mine dar mai ales de instanta .Cit priveste atacarea prin ,,apel,,a partii adverse mai au la dispozitie vreo 7 ziledin 30 acordate de instanta) daca o vor face probabil imi va usura atragerea bancii in instanta stiu ca in faza de ,,apel,, nu voi putea marii pretentile dar probabil voi putea proba si vinovatia bancii mai ales ca dupa refinantare sint in neregula mai multe acte. Prin procesul desfasurat am rezolvat o anumita perioada mai exact pina la refinantare,prin procesul civil miam recuperat pierderile ditro anumita parte pe perioada martioe 2011 octombrie2011 acum a ramas perioada 2011 octombrie pina in prezent iar pe perioada aceasta nu aveam cum cere despagubiri asiguratorului intrucit nu mai am asigurare cu ei .din octombrie 2011 pina la data cind am dat in judecata asiguratorul ,adica 2013 sempembrie am continuat sa platesc ratele la noul contract aproape 50% din valuarea totala .Acesti bani nu li se cuvenea si de fapt sint pierderile mele .Am fost pacalit de banca sa refinantez am semnat necunoscindumi drepturile la data respectiva iar acum ma vad in situatia actuala .Daca instanta dispunea achitarea creditului la data de astazi de asiguratorul din 2011nu aveam ce mai comenta .Mai mult ca sigur legea nu a permis acest lucru instantei si probabil pt a mi se face dreptate pina la capat trebuie sa dau in judecata banca ,voi merge luni sau marti totusi la ANPC ,voi lua bani imprumut si voi gasi o cale findca trebuie sa existe una eu nu o stiu care este iar aici nu mi se raspunde FINDCA NU STIU SA MA EXPRIM sau cum sa formulez anumite pretentii ,trebuie sa fie o institutie anume care sa supravegheze anumite imprumuturi bancare si legalitatea lor de exemplu ,,REFINANTAREA,, mult pomenita a fost facuta in baza unor documente de venit din,,concediu medical,, intrucit la ddata respectiva eu eram in INCAPACITATE TEMPORARA urmata la 5 luni de INVALIDITATE TOTALA find pensionat in baza unor documente legale cu gradul 2 de invaliditate ,pierderea totala a capacitatii de munca si retineti find si pensionat eu continuam sa-mi platesc ratele FINDCA NUMI CUNOSTEAM DREPTURILE si nu stiam ce am de facut.Nu puteam sa dau prima data banca in judecata findca nu aveam VINOVATUL ,iar dupa proces surpriza VINOVATII sint asiguratorul dar mai ales banca findca nu a cerut de la asigurator despagubirile si ma obligat sa refinantez desi TREBUIA SA FIU DESPAGUBIT IN TOTALITATE DE ASIGURATOR ,nu o spun eu ,nu speculez asa zic clauzele asa a constatat ,,instanta,,