avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii pentru microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii pentru microintreprindere

Am infiintat un mico-NEPL.DE TVA, FARA SAL. in 12 dec.2013.Ce declaratii depun in dec.2013 si ce registre treb.sa cumpar?Mai depun ceva la AFP?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:36, 24 Decembrie 2013
Pana pe 25 ianuarie trebuie sa depuneti declaratia 100 cu impozitul pe venit microintreprindere pentru trimestrul IV 2013.
Registrul unic de control pentru punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere nou infiintata - declaratii, taxe si impozite silviamiu silviamiu Buna ziua, Am infiintat o microintreprindere in luna dec.2015, platitoare de impozit pe venit, si as dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere infiintata in aprilie Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Am inregistrat la ONRC o microintreprindere, neplatitoare de TVA care va angaja (urmeaza) o persoana in functia de contabil. Va rog foarte ... (vezi toată discuția)