avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - poprire pe contul de salariu mai ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2

buna ziua
am si eu o intrebare
am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi opreste si de la banca o alta suma din cea ramasa.este normal?mai ales ca imi opresc si din alocatia copililui si din indemnizatie.ce ar trebui sa fac?din 1200 lei salariu eu nu raman decat cu 200
executorul mi-a spus ca banii au fost trimisi catre datorie.mai pot face ceva sa recuperez banii?nu mi se pare normal sa imi ia mai multi bani decat permite legea.mai ales ca mi-au oprit si alocatia copilului si indemnizatia
Contestatie la executare in termen de 15 zile de cand s-au poprit acele sume de bani, mai ales ca indemnizatia si alocatia minorului nu pot face obiectul popririi.
pai a trecut ceva timp de la poprire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire indemnizatie creștere copil minima accalin accalin Buna ziua. Am si eu o intrebare legată de indemnizatia pentru creșterea și ingrijirea copilului și poprirea acesteia. Dacă o persoană are ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul bancar roxana11277 roxana11277 Buna ziua, este normal ca banca sa-mi puna ia din salariu si din sa-mi blocheze si contul de salariu, deci ... sa-mi ia tot salariul? (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)