Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters312083	                   

Buna ziua, 
Am si eu o intrebare la dumneavoastra,as vrea sa aflu si eu la ce varsta pot iesi la pensie daca am 57 de ani ( nascut in 1957) ,40 de ani de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters312083	                   

Buna ziua, 
Am si eu o intrebare la dumneavoastra,as vrea sa aflu si eu la ce varsta pot iesi la pensie daca am 57 de ani ( nascut in 1957) ,40 de ani de ... (vezi toată discuția)

MMIIHHAAEEELLAA	                   

Barbat nascut in 04.02.1957 cu stagiul complet de cotizare de 37 de ani, din care am lucrat 13 ani in grupa a II-a. Cand pot iesi la pensie anticipata?
Va ... (vezi toată discuția)
	                    MMIIHHAAEEELLAA	                   

Barbat nascut in 04.02.1957 cu stagiul complet de cotizare de 37 de ani, din care am lucrat 13 ani in grupa a II-a. Cand pot iesi la pensie anticipata?
Va ... (vezi toată discuția)

georgian_eugen79	                   

este nascut in martie 1956 are 36 ani de vechime din care 12ani si 7 luni gr 2 cand poate iesi la pensie (vezi toată discuția)
	                    georgian_eugen79	                   

este nascut in martie 1956 are 36 ani de vechime din care 12ani si 7 luni gr 2 cand poate iesi la pensie (vezi toată discuția)