avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru handicap

Am diabet tip II insulino-necesitant. Ma pot incadra in vreun grad de handicap? Am 62 de ani si am un deget de la picior amputat si glaucom.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 8 Ianuarie 2014
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este autorizata si competenta sa analizeze documentele medicale pe care le detineti,eventual sa dispuna investigatii suplimentare,n urma carora sa decida eliberarea de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 2? kotyfalvig kotyfalvig am diabet tip 2 fac insulina de 4 ori pe zi de 2 tipuri humalog si lantus si am o pensie de invaliditate gradul 2 pentru urmatoarele boli;; cardiopatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mă interesează ce drepturi de a se pensiona are o ... Cody69 Cody69 Buna ziua. Ma interesează ce drepturi de a se pensiona are o persoana de 55 de ani, cu diabet, care a muncit doar 9 ani cu carte de munca apoi fara . Și ... (vezi toată discuția)