avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire de catre banca romaneasca pe salariu oferit de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire de catre banca romaneasca pe salariu oferit de angajator german in Germania

Un barbat a facut un credit de nevoi personale la o banca din Romania in urma cu 4..5 ani. De 2 ani lucreaza la o firma germana , in Germania.
Salariul il primeste intr-un cont deschis la o banca din Germania. De 4 luni refuza sa mai plateasca ratele la banca din Romania, ba mai mult a facut un nou imprumut la banca germana. In tara nu mai are nici un fel de bun pe numele sau. Tot ce a avut a lasat copiiilor care acum sunt stresati ca banca romaneasca ar putea sa vina sa ii execute pe ei. Intrebare : Banca din Romania ar putea cere poprire pe salariul barbatului, salariu ce intra ( dupa cum spuneam anterior ) intr-un cont deschis la o banca din Germania? Bancile coopereaza intre ele ? Ce pot face copiii ca sa isi faca tatal sa isi plateasca ratele la banca ?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:45, 9 Ianuarie 2014
Copii sunt stresati ca vor plati datoriile tatalui care le-a lasat lor bunurile din Romania? Copii fiind au si obligatii, nu numai drepturi.
Daca tatal nu isi poate plati creditul, ar trebui sa il ajute, doar au primit bunurile de la el.
In alta ordine de idei, daca bunurile donate/vandute copiilor de tatal debitor sunt ipotecate la banca, banca ar putea executa silit acele bunuri. Altfel, nu pot silit bunurile copiilor decat daca acestia sunt garanti la acele credite.

Poate fi pusa poprire pe contul din germania, dar de catre un executor de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmposibilitate plata credit ipotecar utilizator0987 utilizator0987 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate ce implicatii are familia in urma contractarii unui credit imobiliar ipotecar si neplatirea ratelor. Daca tatal ... (vezi toată discuția)
Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)