avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

am locuit cu tatal meu intr-un apartament proprietate r.i.a.l. timp de 30 de ani, tatal meu fiind titular de contract. cand m-am casatorit tata a trecut-o si pe fosta sotie in spatiu .dupa decesul tatalui meu am devenit eu titular de contract sotia fiind trecuta ca si colocatar. la scurt timp am facut demersuri pentru cumpararea apartamentului in rate lunare pe 20 ani . fiind casatorit , pe contractul de vanzare- cumparare este trecuta si fosta sotie . am platit avansul si vreo 4-5 rate pana cand fosta sotie a parasit domiciliul conjugal .cat am stat impreuna in total s-a platit aproximativ 20 la suta din valoarea apartamentului, restul fiind platit numai de mine dupa plecarea acesteia . fac mentiunea ca in patru ani de casnicie fosta sotie nu a lucrat nici macar o ora si in consecinta si cei 20 la suta s-au platit tot din salarul meu.in plus de cand a plecat si pana in prezent am adus imbunatatiri acestui apartament si numai eu am platit impozitul .casatoria a fost desfacuta la doi ani de la plecarea fostei sotii din vina exclusiva a ei , fiind catalogata ca mama si sotie imorala . as dori sa stiu daca in cazul dat fosta sotie are vre-un drept la acest apartament si cum sa procedez ca sa devina numai al meu. va multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2009
Liliana Gradinaru, Avocat
Faceti actiune de partaj. In proces aduceti toate aceste dovezi. Instanta va decide care este sulta ce se va cuveni sotiei dumneavoastra. Succes!
:offtopic: NU mai redactati mesaje cu litere de tipar, e greu de citit si urmarit.
Puteti sa mai lasati si spatii intre randuri, ca sa fie mai usor de parcurs. Cu cat e mai uspr de citit un mesaj, cu atat mai multe raspunsuri primiti. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sau partaj? mancipri mancipri Buna ziua, Sunt in varsta de 55 de ani.. De la varsta de 12 ani am locuit cu parintii si bunica, cu chirie, intr-un apartament in proprietatea statului ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament mancipri mancipri apartament proprietate r.i.a.l. in care locuiesc de 15 ani tatal (divortat ) si fiul . tatal este titular de contract de inchiriere iar fiul , colocatar . ... (vezi toată discuția)
Partaj mancipri mancipri locuinta r.i.a.l . tatal titular contract de inchiriere . fiul de cand s-a nascut , locuieste la aceiasi adresa cu tatal .devine major si se casatoreste . ... (vezi toată discuția)