george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 ContSters228970	                   

Se mai depune declaratia 100 pe ultimul trimestru din 2013, sau se depune doar 101? Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    ContSters228970	                   

Se mai depune declaratia 100 pe ultimul trimestru din 2013, sau se depune doar 101? Multumesc. (vezi toată discuția)

fifi58	                   

care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata
In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
	                    fifi58	                   

care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata
In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)

Jeremy	                   

1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii.
2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)
	                    Jeremy	                   

1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii.
2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)