avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru prezentare c.i dupa mai multe insistente
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru prezentare c.i dupa mai multe insistente

Buna seara, azi in jurul orei 7 eram cu prietena mea,un prieten si fratelele acestuia si cainele lor.In drum spre casa am trecut prin parc iar politia locala a inceput sa o ia pe prietena mea la intrebari de caine ca nu are voie sa se plimbe cu el in parc, cainele se afla la ea si e de statura foarte mica cainele. Eu iam spus ca nu ne plimbam ne ducem catre casa.Politaiul mi-a cerut sa ii dau numele ca de ce m-am bagat in seama, iam dat numele si datele din buletin dupa acestea mi-a cerut buletinul eu iam zis ca nu il am desi il aveam la mine, ma bruscat sa ma duca la masina lor ca sa verifice datele.Le-am atras atentia ca nu au voie sa puna mana pe mine si stiu sa merg si nu aveam in nici un plan sa fug.Ajunsi la masina ei vroiau sa ma duca la sectie in nici un caz sa verifice datele prin statie, atunci leam dat buletinul.Pentru ca nu aveau pe ce motiv sa imi dea amenda sau sa imi faca ceva deoarece cainele nu era al meu si nici nu era la mine in lesa au zis ca imi dau amenda ca nu am vrut sa ma legitimez desi eu leam zis numele de la bun inceput si toate datele fara sa refuz.
Am primit o amenda cu adresa gresita pe motivul ca nu am vrut sa ma legitimez in care am mentionat la observatii ca am avut actul de identitate si lam prezentat la insistenta politaiului
Intrebarea mea este daca se va anula din start avand adresa gresita si daca nu atunci se va putea anula avand in vedere ca eu mam legitimat doar ca nu am vrut sa dau buletinul din prima.
Va multumesc, astept un raspuns sa stiu daca o platesc in 48 de ore sau merg la contestatie.
Cel mai recent răspuns: ion_cristian73 , utilizator 04:57, 3 Aprilie 2021
tocmai am mai constatat ca a fost trecut in pv urmatoarele :
faptele comise sunt prevazute de art 1 pct 31 dinlg61/91r... sanctionate de art 4 al 1 lit a

nu cumva este art 3 pct 31? art 1 nu are puncte si asa mai departe
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
ardeleanadrian, utilizator
chiar nici un raspuns , trec cele 48 de ore si inca nu stiu ce sa fac ....
Ai termen 15 zile sa contesti procesul verbal. In ce valoare este? Daca e suma mica sa nu te mai tarasti prin tribunale poate e bine sa o platesti. Daca e suma mare parerea mea sa o contesti sa ceri transformarea PV in avertisment judecatoresc. PS Scuze nu am vazut ca este postarea din 2014.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2021
ion_cristian73, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb doar cu cnp? ContSters420810 ContSters420810 am fost gasit azi de controlorii RATB fara calatorie valida. dupa indelungi discutii (pasnice, de altfel, le-am aratat copie de buletin pe telefon pentru ca ... (vezi toată discuția)
Am fost dus la secție și molestat fizic și psihic pentru că nu am prezentat actele mașinii și nu m-am legitimat. ce pot face? vă rog să mă îndrumați ppdari ppdari Aseara circulam cu masina si am trecut pe langa politie. Am parcat peste 50 de metri unde aveam treaba si au venit la mine sa imi ceara actele masinii si sa ma ... (vezi toată discuția)
Contestație proces verbal EnescuClaudia EnescuClaudia Buna ziua in data de 5.04.2017 ora 19.30 in timp ce voiam să plec cu masina din raza domiciliului pe domeniul cfr am fost oprită de poliția tf care mia spus ... (vezi toată discuția)