avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cine semneaza state de plata si declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cine semneaza state de plata si declaratii

Buna ziua,

sper ca intrebarea mea sa fie postata in locul potrivit. In cazul in care firma a angajat un contabil sef ( contract de munca norma intreaga, pe durata nedeterminata), cine trebuie sa semneze statele de plata a salariilor si declaratiile financiare?

Contabilul sef pretinde ca atata vreme cat nu are o imputernicire de la Directorul firmei in acest sens, nu poate semna nici un document. Este corect ca Directorul firmei sau alta persoana imputernicita alta decat contabilul sef sa semneze aceste documente?

Multumesc
Cine mai stie in ziua de azi, mai apuca cineva sa faca contabilitate cand toata ziua sta cu capul in legi si ordonante?!
Eu cred ca acest contabil sef fuge de raspundere!:training:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine raspunde in acest caz? amalianeag amalianeag Intr-o firma unde exista director economic si un sef al serviciului fin contabil, raspunderea pentru fiscalitate, a cui este? Si care dintre cei doi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Adresa itm in legatura cu o angajata insarcinata vlad_vevo vlad_vevo Buna ziua, In adresa catre ITM pentru anuntarea unei angajate insarcinate, trebuie sa o semneze neaparat directorul/administratorul firmei? Nu ar fi deajuns ... (vezi toată discuția)
Fisa postului elenadragan elenadragan Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)