avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie banca neachitata, executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie banca neachitata, executare silita

Am un credit la banca din diferite motive nu am reusit sa mai achit ratele. Zilele trecute am primit o scrisoare de la o firma de recuperare unde imi spune sa ii contactez pentru a rezolva problema pe cale amiabila. Ceea ce am si facut mi-au spus sa achit toata suma (creditul scadent), mentionez ca nu este o suma mica si nu am cum sa o achit. Daca nu o sa fiu executata silit. Intrebare mea este cam cat dureaza pana o sa fiu executata silit si ca bun nu am decat o masina pe numele meu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:57, 11 Ianuarie 2014
Conditionat de acordul creditorului dv,puteti negocia cu executorul judecatoresc angajament de plata
Executorul judecatoresc cu scopul legitim recuperare debit,poate demara procedura de executare sita asupra bunurilor in evidenta dv,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare plata sulta cerneaadriana cerneaadriana printr o hot jud am fost obligat la o suma foarte mare de bani dar pe care nu o pot plati dintr o data si as dori o esalonare Cum procedez? (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)