avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare executare silita

Intrebare:
Daca incuviintarea executarii silite a fost data pe 01.03.2013, executorul m-a insttintat pe data de 01.05.2013 ca ma executa silit, dar nu facut nimic in acest sens pana la 15.01.2014 , mai poate sa intreprinda ceva folosinduse de incuviintarea de pe 01.03.2013? Indata se face un an de la incuviintare.
As mai adauga ca am facut contestatie la execuatere inregistrata pe 01.06.2013, fara a cere anularea executarii, nu am platit nici o cautiune sau taxa de judecare, contestatie respinsa pe 01.11.2013 ca tardiv formulata.
Il oprea ceva pe executor sa recupereze banii de la mine?
Cel mai recent răspuns: luciosul , utilizator 10:42, 16 Ianuarie 2014
Domnule, daca nu aveti bunuri este imposibil sa se perime executarea. Ce acte de executare s-ar purtea face? Nu mai sperati degeaba la perimare. Nu se scapa asa usor de o datorie la banca.
Probabil ca o vor cesiona unei firme de recuperari si va vor suna zilnic, pe dvs, vecinii, familia, etc.
Doar cand renunta ei sa va mai urmareasca va puteti considera scapat.
Pai domnul executor a facut acte de executare catre o firma la care eu nu mai lucrez. Genul asta de acte de executare. Ce vreau eu sa stiu este daca executorul se mai poate folosi de incuviintare data de judecatorie in data de 01.03.2013. Nu vreau sa ma dau scapat, vreau sa stiu ce poate face executorul in continuare.
Poate sa caute bunurile ale dvs pana va gasi. Ca asta poate sa faca.
Bun, si sa zicem ca azi m-am angajat la o firma cu salariul minim pe economie. Luna viitoare executorul isi da seama ca lucrez si eu. Ca sa puna propire pe salar ce ar trebui sa faca? Trebuie sa faca un alt dosar si sa ceara judecatoriei incuviintare de executare silita, judecatoria accepta cererea, ca sa puna in aplicare executarea trebuie sa ma anunte si pe mine si pe urma isi recupereaza banii de la firma. Sau pur si simplu face dosar ma anunta pe mine si cere firmei sa ii vireze bani pana se achita toata datoria?
trimite poprire si va instiinteaza ca v-a pus poprire pe salariu.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea privind situatia mea, respectiv daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silitã Dorisdi Dorisdi Buna ziua In anul 2008 am lua un credit de nevoi personale de la o banca. Am încetat sa mai achit ratele, iar in 29.11.2011 Tribunalul a încuviințarea ... (vezi toată discuția)