avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Va rog, o informatie doar...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Va rog, o informatie doar...

Buna ziua, tuturor!
Desi sunt novice in "ale dreptului", ma pasioneaza rationamentele logice. Am gasit nenumarate astfel de rationamente pe internet, insa as vrea sa stiu daca, spre rezolvarea lor exista vreun material bibliografic in acest sens. In afara de un manual de logica aparut in 1994 alt material didactic nu am. V-as ruga, pe voi cei care sunteti in cunostinta de cauza sa ma sfatuiti ce materiale sa mai studiez pentru a ma perfectiona in rezolvarea retionamentelor logice.
Va multumesc, anticipat, pentru raspuns.
Cu respect, Diana:)
Cel mai recent răspuns: aemilia , utilizator 15:00, 13 Aprilie 2009
Buna !
Iata un link spre Revista de logica : [ link extern ]
Aici poti gasi carti care te intereseaza, cuprinsul lor s.a.
Sper sa te ajute !
Dobrinescu Ion - Introducere in logica juridica , Editura Lumina Lex , Bucuresti, 1996
Petre Bieltz, Dumitru Gheorghiu - Logica juridica, Editura: Pro Transilvania, 1998

Va multumesc pentru bibliografie.
O zi buna tuturor!
www.lsac.org

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre extradare ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Apelez la cunostintele si bunavointa dvs. spre a mi se oferi informatii cu privire la articole, lucrari, manuale, carti, tratate care se refera la ... (vezi toată discuția)
Licenta "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " ella03 ella03 titlul lucrarii mele de licenta este "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " intrebarea mea este unde pot gasi materiale si studiu de caz ca sa-mi ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)