avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntare la SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntare la SRL

Buna ziua,

Am un SRL infiintat in 2004 pe care nu l-am folosit de mai bine de 5 ani (am depus doar bilanturile cont)abile la sfarsit de an). Imi puteti spune, va rog, care este calea cea mai simpla de a "scapa" de acest SRL? Stiu ca sunt mai multe variante (faliment, inchidere) - toate complicate insa.

Ce se intampla in cazul in care nu mai depun bilantul de final de an? Se radiaza din oficiu?

Mentionez ca SRL-ul nu are nici un fel de datorii.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: antispam , utilizator 13:37, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Daca nu aveti datorii cel mai simplu e sa faceti dizolvare si lichidare voluntara. Vedeti etape aici [ link extern ]

Daca doriti si vreti sa se rezolve cat mai reprede puteti apela la un avocat pentru redactarea actelor si depunerea lor la registru (daca nu aveti timp si/sau cunostinte) sau puteti sa va ocupati personal.

Succes,
Va multumesc pentru raspuns.

Totusi, ce se intampla daca nu se depun bilanturile de final de an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)
Citatie privind dizolvarea sc, cum sa procedez? Thalina Thalina Rugamintea mea este sa ma sfatuiti in legatura cu ceea ce trebuie sa fac in situatia in care sunt asociat unic din 2008 (societatea a fost infiintata in 2001 ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide un srl? BACAOANU BACAOANU Buna ziua, as dori sa stiu care sint conditiile in care pot inchide un SRL, pe care nu am mai lucrat de 2 ani si care sint costurile? Mentione ca nu am datorii ... (vezi toată discuția)