Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 euvictoria	                   

Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
	                    euvictoria	                   

Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)

Florenta30	                   

va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)
	                    Florenta30	                   

va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)

valerius1510	                   

Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca?
   Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
	                    valerius1510	                   

Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca?
   Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)