As dori sa stiu ce se va intampla cu procesul in continuare dupa noul cod care sa dat? Ma va afecta intr-un fel pe mine sau se va judeca in continuare?
Buna ziua as dori daca se poate sa-mi spune-ti va rog cum ar trebuii sa procedez in cazul meu acum cand s-a dat un nou cod in care s-au eliberat atia detinuti din Penitenciare si mai urmeaza sa fie si altii eliberati? Cum ar trebuii sa procedez in cazul de fata? Ce se va intampla mai departe va raspunde pana la urma ANP-ul chiar daca pedeapsa inculpatului se va micsora conform noului cod? Va multumesc.
nAsta e Romania! Sa ajunga in Penitenticar pentru ca a condus fara permis desi nu s-a intamplat nimic grav, nu a existat nici o urmare a faptei. mai mult, a decedat, este de neacceptat.S-a incalcat in primul rand dreptul la viata , ATAT LUI si lui cat si minorelor.nAPOI DREPTUL LA UN PROCES Echitabil, sa va judecati din 2009.... !! etc.nIn 6 luni de la ramanerea definitiva a hotararii irevocabile, aveti dreptul sa va plangeti la CEDO.nProblema e ca CEDO solutioneaza un proces dupa minim 5 ani.nFiind insa vorba de 2 minori, poate veti avea prioritate.nnn
~ final discuție ~