avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie imobiliara cu credit
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie imobiliara cu credit

buna ziua, am participat la o licitatie imobiliara urmand sa achit pretul cu credit bancar acordat de banca creditoare. MI SA APROBAT CREDITUL DAR EXECUTORUL REFUZA SA ELIBEREZE UN DOCUMENT BANCII PRIN CARE SA REZULTE CA EU VOI FI PROPRIETARUL LOCUINTEI LICITATE SI CASTIGATE.Va rog daca v ati intalnit cu asemenea situatii si ce pot sa fac in acest caz/
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:39, 27 Ianuarie 2014
De ce refuza?
Depuneti o cerere scrisa si e obligat sa va raspunda in scris.
Daca nu motiveaza temeinic refuzul comite un abuz.
Eu nu vad motive sa refuze.
Nu ati primit un exemplar al procesului-verbal de licitatie? Solicitati un exemplar al acestui proces-verbal de licitatie.

Depuneti cerere scrisa la executor pentru actul solicitat, ca sa nu se anuleze licitatie pentru ca nu ati platit pretul si sa pierdeti si cautiunea platita, care va acoperi eventuala diferenta de pret pentru o vanzare ulterioara.
este vorba de ACTUL DE ADJUDECARE! Am obtinut un credit pt achizitionarea unei locuinte executate silit , urmeaza ca sa banca creditoare sa faca plata in contul executorului dar executorul nu vrea sa emita actul de adjudecare pana nu are banii in cont iar banca nu vrea sa vireze banii executorului pana nu are actul de adjudecare..
Domnule, ati avut curiozitatea sa cititi codul de procedura civila si sa vedeti cand se emite actul de adjudecare? Ca sa emita actul trebuie sa platiti pretul, nu se poate emite altfel decat daca vi se incuviinteaza plata in rate a pretului. Doar pv-ul de licitatie vi s-ar putea da, altceva nimic. In pv este mentionat ca sunteti desemnat adjudecatar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)
Procedura a achizitionare imobil executat silit prin credit bancar AlexandraBadita AlexandraBadita Buna ziua, Eu si sotul meu suntem intr-o incuratura din cauza slabei pregatiri al angajatilor unei banci (si a slabei noastre informari in prealabil). In ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare cristinagrozavu cristinagrozavu Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie, pentru care va rog sa ma ajutati cu o recomadare: Am participat la o licitatie in vederea achizitionarii unui ... (vezi toată discuția)