Buna seara.Am o mare nelamurire. Ieri 22 iamuarie mi-am dat demisia fara preaviz, din cauza nerespectarii comtractului de catre angajator. Am fost chemat sa schimb demisia in demisie cu preaviz. Acum sint in preaxiz, in concediu fara plata si concediu de ogihna pina pe 31 ianuarie. zilele de concediu neefectuate anul trecut completeaza zilele din 22 pina la 31.cu promisiunea ca la lichidare voi primii banii pe concediu si salariul si toate acestea pentru a nu plati firma amenzi. Se poate suprapune demisia, concediul de odihna si concediul fara plata ? Ma doare capul. X-( #-o
dar societatea nu a inregistrat pe data de 16.01 cererea mea de demisie cu preaviz.
mi s-a raspuns ca pana termin eu preavizul au ei timp sa o inregistreze. eu de maine nu vreau sa mai merg la service ptr a-mi onora preavizul.
Daca nu exista dova aca ati depus demisia , nu vad cum se poate inceta raportul de munca, decat prin desfacere disciplinara - in cazul in care nu mai mergeti la munca.
Este posibil??!??!
georgika
Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)