Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

rhemaxos 
	    	Utilizator

rhemaxos 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 puru geta	                   

Cand inceteaza raporturile de serviciu ale functionarului public indeplinind conditiile de limita de varsta conform Legii 49/29.03.2010?
Art. 98 din Legea ... (vezi toată discuția)
	                    puru geta	                   

Cand inceteaza raporturile de serviciu ale functionarului public indeplinind conditiile de limita de varsta conform Legii 49/29.03.2010?
Art. 98 din Legea ... (vezi toată discuția)

meszrozalia	                   

Sunt functionar public, am cerut pensionarea de varsta de la data 28.06.prin cerere la Casa de pensiidin data de 2.06.2010.Inca nu am primit raspuns.Am ... (vezi toată discuția)
	                    meszrozalia	                   

Sunt functionar public, am cerut pensionarea de varsta de la data 28.06.prin cerere la Casa de pensiidin data de 2.06.2010.Inca nu am primit raspuns.Am ... (vezi toată discuția)

tina_d	                   

Este legal ca unui functionar public sa-i inceteze raportul de serviciu inainte de aparitia deciziei de pensionare? Dosarul de pensionare a fost depus cu o ... (vezi toată discuția)
	                    tina_d	                   

Este legal ca unui functionar public sa-i inceteze raportul de serviciu inainte de aparitia deciziei de pensionare? Dosarul de pensionare a fost depus cu o ... (vezi toată discuția)