avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca = anii cotizati la Pensii ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca = anii cotizati la Pensii ?

Vechimea in campul muncii este egala, ca perioada, cu perioada de cotizatii platite la Pensii, sau pot fi perioade diferite? Pe perioada doctoratului la zi, 4 ani, mi s-au platit cotizatiile doar pentru 2 ani si 7 luni, dar mi s-a spus de la Universitate ca cei 4 ani mi se considera vechime in munca. Angajatorul urmator mi-a luat in calcul 4 ani vechime, este corect/legal ?
Cel mai recent răspuns: InaBucur , utilizator 09:39, 10 Februarie 2014
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de trecere la o noua transa de salariu 2000andronache 2000andronache va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: - perioada de facultate poate fi considerate vechime in invatamant pentru trecerea intr-o noua transa de ... (vezi toată discuția)
Pensie- vechime in munca pentru studii de licenta, masterat si doctorat? AdrianaElenaPal AdrianaElenaPal Buna ziua! Am fost informata ca toti anii de studii, licenta (4 ani), masterat (2 ani) si doctorat (2 ani) vor merge ca vechime pentru pensie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Doctoranzi divele divele -exista vreo perioada in care studiile doctorale, de zi, cu bursa nu se iau ca vechime in munca ptr. stabilirea sporului de vechime in munca, in cadrul ... (vezi toată discuția)