avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cabinet expert tehnic judiciar
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cabinet expert tehnic judiciar

Care este actul normativ ce reglementeaza infiintarea unui cabinet expert tehnic judiciar? Va rog sa nu faceti trimitere la Ordonanta 2/2000 si celelalte acte emise in completarea acesteia.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:49, 29 Ianuarie 2014
OUG nr. 44/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare.
Va puteti deschide la Registrul comertului o firma (PFA, II, SRL). Prima conditie este sa detineti autorizatie de expert/ specialist tehnic judiciar de la MJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesii libere, posibilitate angajare personal ExpertTopo ExpertTopo Sunt inginer geodez cu Certificat de Autorizare eliberat de către ANCPI (Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară), sunt expert tehnic ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa Gion_Dau Gion_Dau In vara anului 2007 am cerut la primarie sa mi se elibereze un certificat de libera practica petru a deschide un PFA. L-am obtinut dar nu mai m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa fiu pfa MARISHKA MARISHKA Buna ziua. Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa infiintez PFA. Am fost la Finante si mi-au zis ca profesie liberala este doar traducatorul ... (vezi toată discuția)