Buna ziua, am un proces deschis din cauza unor infractiuni informatice, am cautat pe internet dar nu am reusit sa gasesc ceva concret.Stie cineva ce schimbari a adus noul cod penal in legatura cu infractiunile informatice?Sunt pedepse mai mici,mai mari,la fel...?Eu sunt acuzat de 3 infractiuni, intrarea in mai multe sisteme informatice fara sa am acordul respectivilor,schimb de fisiere din acele sisteme informatice si creerea unui program adaptat in scopul intrarii neautorizate intr-un sistem informatic(si punerea lui in vanzare).Nu stiu sa specific exact articolele unde se incadreaza aceste infractiuni.Daca stie cineva ce s-a schimbat in cazul acestor infractiuni il rog sa ma lamureasca si pe mine.Multumesc anticipat.
ceva mai concret decat "sunt reduse"? as putea lua 6-luni-1an cu suspendare pt infractiunile de mai sus daca le recunosc in fata instantei si daca sa zicem ca instanta e mai indulgenta?
Ceva mai concret o sa aflati de la un avocat care va studia dosarul, dvs nici nu stiti exact pentru ce sunteti acuzat si doriti sa va ghicim noi pedeapsa.