avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare activitate

Daca in clasa 6 nu am decat cheltuieli cu amortizarea si in clasa 7 venituri din dobanzi de pe extrasul de la banca pot suspenda activitatea firmei pe 3 ani?Si odata suspendata activitatea se mai inregistreaza aceste venituri si cheltuieli in balante? Suspendarea presupune si un control fiscal?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 09:06, 27 Mai 2009

Nu va suparati, dar nu prea inteleg ...... ce vret sa spuneti "Cel mai bine ar fi sa suspendati pentru perioada cat angajata este in CCM", sa suspende ce?contractul de munca,activitatea societatii? (CIM a fost suspendat deja cand angajata a depus cererea de acordare a concediului pentru cresterea copilului)

Este vorba de suspendarea societatii, caci contractul individual de munca este deja suspendat din moment ce intrii in concediu de crestere copil .
Cat despre miscarile in contabilitate: Puteti sa faceti operatiuni prin banca sau numerar , dar inregistrarea in contabilitate se realizeaza dupa ce societatea are activitate.
In ceea ce priveste depunerea declaratiilor.Exista cazuri in care se obtine derogare si, in acest caz nu mai depuneti declaratile pe 0 sau caz in care nu se obtine derogarea de la administratie(un cazul meu) si sunt obligata sa depun declaratiile pe 0.
Situatia financiara se depune la sfarsitul anului.
~ Conținut șters la cerere ~
Si eu asa am vru sa rezolv, dar mai trece ceva timp (am auzit ca unii au asteptat si 1 an) pana imi ramburseaza banii cei de la FNUASS, si dc. calculez bine, nu am facut nimic.
Eu zic sa nu asteptati prea mult si sa grabiti lucrurile caci e pacat sa platiti impozitul forfetar daca nu aveti activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orc sau administratie financiara ? NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua, Cand s-a introdus forfetarul ,eu cu o societate care n-a functionat niciodata am intentionat sa depun declaratia 100 in iulie 2009 tot pe 0 insa ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma administratia financiara octavian_adrian octavian_adrian Impozit forfetar nu se plateste incepind cu data mentionata in Incheierea judecatorului delegat, totusi nu pot face cerere pentru regim derogatoriu la ... (vezi toată discuția)