avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare moneda virtuala bancomat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare moneda virtuala bancomat!

Doresc sa amplasez un bancomat la care se poate cumpara moneda virtuala (bitcoin),nu reusesc sa gasesc niciunde ce am nevoie un SRL un PFA ce autorizatii,daca e posibil asa ceva la noi :frantic:

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alinalindragos , utilizator 20:20, 17 Martie 2018
Cred ca nu aveti nicio idee cat ar costa un bancomat daca va ganditi la o astfel de afacere. Avand in vedere cererea extrem de redusa este o afacere care implica un faliment sigur. Lasati visele si reveniti cu picioarele pe pamant... O astfel de afacere cu bitcoin daca va exista vreodata o vor face bancile . In niciun caz cineva care intreaba pe forum ce autorizatii ii trebuie.
[ link extern ]
"Germania a fost prima tara care a recunoscut Bitcoin ca moneda privata, dar la scurt timp Banca Germaniei a avertizat asupra riscurilor enorme pe care oricine crede sau incearca sa investeasca in asa ceva si le asuma.
In Romania, Bitcoin este mult mai putin raspandit, dar avem si noi prima bursa de schimb si tranzactionare, unde leii pot fi convertiti in Bitcoin si viceversa".

Si aici este si o harta unde se folosesc: [ link extern ] /

faptul ca poate suntem refractari nu inseamna ca nu putem accepta ideea de evolutie, fie ea tehnologica, stiintifica, economica sau de arta. Si Galileo a fost privit la fel cand a afirmat treaba aia cu Soarele si Pamantul :worthy:
Undeva pe la 5000USD+transport 300~
Buna ziua, dar acum dupa 4 ani, cum stau lucrurile legat de intrebarea doamnei/domnului?
Sunt deja 3 in Bucuresti....
Se poate amplasa cu PFA sau e nevoie de SRL sau poate chiar IFN?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
anaiordan, utilizator
4 ani...am si uitat ca am intrebat aici,eu cred ca il cumperi,il pui undeva (mall) si aia e,nu am mai cautat nimic despre asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bitcoin (?!) cum ii inregistram in contabilitate? meridiane meridiane Buna, are careva idee cum inregistrez bitcoinii in contabilitate? Sunt o moneda virtula nou aparuta. Pt cei care au auzit prima data de ei vedeti aici ... (vezi toată discuția)
Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Dividende in euro? raduma raduma Am un srl si un cont bancar cu euro. As vrea sa stiu daca pot primi dividende in euro? Care sunt conditiile? Daca in Romania nu se poate, atunci pot sa-mi ... (vezi toată discuția)