avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal

as dori sa adresez si io o intrebare ,daca am fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu suspendare pentru infractiunile de ultraj si ultraj contra bunelor moravuri din care am ispasit 2 ani beneficez de ceva de pe urma noului cod penal?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:44, 7 Februarie 2014
pai de v-au mai dat suspendare dupa 2 ani executati ?
oricum regimul suspendarilor ramane la fel deoarece asa prevade art 15 din nlegea 187/2012.
oricum la ultrajul contra bunelor moravuri limita maxima este de 2 ani iar la ultraj depinde ce ati facut efectiv (amenintat, lovit, vatamat, ) se aplica pedeapsa pentru acea infractiune iar daca a fost savarsita impotriva unui politist sau jandarm pedeapsa se mareste cu jumatate.
apoi trebuiesc contopite si.......... nu cred ca puteti beneficia de ceva.
multumesc pentru raspuns,eu ma refeream ca a trecut 2 ani din pedeapsa cu suspendare pe care am primito ,si ultrajula fost contra unui politist deci nici o sansa sa se anuleze??
asta este parerea mea avand in vedere legea 187/2012 dar poate inn viitorul apropiat mai intervin unele modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Ultraj sunyigabi sunyigabi imi poate spune cineva, daca un politist in civil este batut fara motiv intro discoteca, merge ultraj contra bunelor moravuri? (vezi toată discuția)
Ultraj elelnacristina elelnacristina am inteles ca exista un nou cod penal care va intra in vigoare anul acesta...si ca va ajuta persoanele private de liberate...ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)