mirebire a scris:
Un copil de 4 ani nu este chiar atat de mic incat sa nu paota dormi intr-o casa in care nu este ruda cu toate persoanele care locuiesc acolo. Daca ii e frica sa doarma noaptea singur poate dormi cu tatal, dar nu inseamna ca sotia tatalui trebuie sa paraseasca locuinta.
Graba o inteleg: copilul are deja 4 ani si tatal vrea sa isi recontruiasca relatia cu el.
si reconstruirea asta se poate face doar fortat? nerespectand vointa copilului? tatal trebuie sa se reapropie treptat de el, in niciun caz copilul nu trebuia luat de la mama si fortat sa stea 2 zile intr-o casa pe care nu o cunoaste si cu o persoana pe care nu o cunoaste, asta in conditiile in care nici cu tatal nu are o relatie grozava.
daca eu ca mama as trece printr-un divort va spun ca niciun tribunal din lume nu ar putea sa ma forteze sa imi traumatizez copilul. as incerca o apropiere treptata, cu vizite scurte la inceput, asa mi se pare mie normal...oricum, problema e mai veche.. daca tatal s-ar fi implicat inca de la nasterea copilului nu cred ca se ajungea la situatia asta.